Over ons

Colette en Jef

Wie op zoek is naar een authentieke en kwalitatieve handtassenwinkel met een persoonlijke aanpak, is bij CD Daniels in Tongeren aan het juiste adres. Al dertig jaar zijn we – Colette en Jef – gepassioneerd in de weer met handtassen en accessoires.

Sinds 1987

In het huidige pand in de Maastrichtstraat zijn we al sinds 1987 een gevestigde waarde. Vanaf het prille begin staan we met onze familiezaak garant voor kwalitatieve handtassen en accessoires.

De initialen CD verwijzen naar Colette Daniels, een gepassioneerde en enthousiaste vrouw met liefde voor en kennis van haar producten. Samen met haar echtgenoot Jef, de sterke en stille kracht achter haar, hebben ze de tassenwinkel uitgebouwd tot een kwaliteitsvolle winkel.

Modern pand

Wie de winkel binnenstapt, komt terecht in een volledig vernieuwd, fris en modern pand. De meest recente renovatie werd in 2016 gerealiseerd. Het resultaat is een moderne shop waar kwaliteitsvolle handtassen en accessoires overzichtelijk zijn gepresenteerd.

Handtassen en accessoires

Bij ons vindt u elk seizoen een nieuw en breed aanbod van duurzame (en lederen) handtassen en tal van seizoensgebonden accessoires zoals paraplu’s, portefeuilles, sjaals, handschoenen en clutches. Hierbij moet elk product voldoen aan het motto van CD Daniels: Respect voor mens, dier en milieu. Duurzaamheid is een belangrijk thema.

Neem gerust contact op

Een handtas is een verlenging van uw persoonlijkheid en moet een perfecte match met uw identiteit vormen. Spring binnen bij ons in Tongeren voor advies op maat of neem vandaag nog contact op voor meer informatie.