lr_gvfc

Onze luxueuze schrijfwaren

Share via:

Colette Daniels
Colette Daniels

Al enkele maanden hebben wij ons assortiment vergroot en hebben we ons gericht op luxueuze schrijfwaren. Doordat er vandaag nog veel wordt geschreven ondanks de toenemende digitalisering hebben wij gekozen om samen met de klanten kennis te maken met een klasse vol gamma aan schrijfbenodigdheden. Hierbij proberen we ons te baseren op een brede doelgroep: De liefhebbers die een kwaliteitsvolle pen waarderen, de professionelen die voor belangrijke documenten ook een belangrijke pen vereisten en ten slotte de jongvolwassenen die er tegenwoordig op staan dat duurzaamheid, handwerk en eerlijkheid belangrijk is. Daar we al een breder scala aan mooie handtassen en lederwaren hebben, paste originele schrijfwaren perfect in ons gamma.

Luxueuze schrijfwaren: onze nieuwe cadeautip!

Kennis van zaken

Om dit te kunnen realiseren hebben Jef en ik een opleiding gevolgd. Net zoals we vele jaren geleden en nu nog training volgen in het leder. Bovendien blijven we nog steeds hulp en goede raad krijgen om onze klanten een persoonlijke en vakkundige uitleg te kunnen geven. In onze opleiding hebben we geleerd over de verschillende materialen en waarom deze gebruikt worden. Over de verschillende soorten schrijfwaren en hun basismodellen en limited editions. Hierdoor zullen we altijd op de hoogte blijven om op een professionele manier advies te geven en onze klant het beste te helpen bij zijn keuze.

lz19-klaarstaan

Duitse kwaliteit

Het eerste nieuwe merk dat we hebben geselecteerd is het Duitse Graf von Faber-Castell, dat lokaal handgemaakte schrijfwaren maakt sinds 1761. Dit bedrijf is bekend van hun houten potloden met de herkenbare authentieke geur. Daarnaast kennen we hen ook van de mooie kleurrijke etuis samen met de bijpassende pennen en potloden die steeds blijven terugkomen in hun gamma. Echter blijven ze constant verrassen door hun speciale uitgaven en limited editions. Zoals de recente samenwerking met Bentley, waarbij ze het logo en de huisstijl van het automerk in hun schrijfwaren verwerkten.

lr_gvfc

Meesters uit Firenze

Ons tweede merk is het Italiaans merk Visconti, het jonge merk maakt sinds 1988 handgemaakt schrijfgerief in Italië. Vaste waarden zijn de kleurrijke lijnen in het thema van Rembrandt en Van Gogh. Werken van deze en andere meesters komen steeds terug in het design van hun vulpennen en balpennen. Onder andere Irissen, De sterrennacht en Portret van Dokter Gachet werden al uitgebracht met een bijpassende geschenkverpakking. Daar komt ook nog bij dat door hun unieke keuze aan materialen ze een gebruiksvriendelijk aanbod hebben gecreëerd. Zonder in te boeten en iets uit te brengen dat stijlvol oogt, maar ook goed en gemakkelijk in de hand ligt.

lr-visconti

Liever één pen in de hand dan tien in de schuif

Ondanks de grote industrie in de schrijfinstrumenten zijn deze toch wel een must-have voor zowel de liefhebbers als zij die het pas leren kennen. Zowel Graf von Faber-Castell als Visconti hebben een uitgebreid assortiment. Daarom bestaat er altijd de mogelijkheid om bij ons te bestellen wat niet op voorraad is. We ontvangen je graag bij ons in de winkel om samen de collectie van schrijfgerief te ontdekken en het product te vinden dat het best bij je past. We staan ook altijd open om je hetzelfde advies te bieden tijdens het cybershoppen.