Accessoires

Inspirerende shop

Niet alleen voor handtassen, maar ook voor passende accessoires is CD Daniels in Tongeren een inspirerende shop om uw elegantie verder te onderstrepen. Wat denkt u van een stijlvolle paraplu, een elegant avondtasje of verfijnde handschoenen? En heren, met het Tongers topmerk Ambiorix hebben we voor jullie een mooi assortiment van accessoires.
Het verschil zit in de details, zegt men. In dit geval is dat met accessoires. Zo mooi en elegant een handtas op zichzelf is, zoveel sterker wordt het met een passend accessoire. We beschikken – zowel voor mannen als vrouwen – over een ruim assortiment van:

  • Portemonnees
  • Portefeuilles
  • Foulards
  • Sjaals
  • Paraplu’s
  • Handschoenen
  • Clutches

Eerlijke handel

Het spreekt voor zich dat we voor accessoires beroep doen op kwalitatieve merken die aan eerlijke handel doen. Zo worden de paraplu’s van Vaux grotendeels in Frankrijk geproduceerd. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld de foulards van Longchamp, die in Italië worden vervaardigd. Alle accessoires zijn net als de handtassen in verschillende materialen beschikbaar.

Ambiorix

Het is niet al dames wat de klok slaat, ook de heren komen aan bod. Zo hebben we een aanbod van accessoires van Ambiorix. Mannen vinden er zowel riemen, kousen als sjaals van het Tongerse merk. Voor portefeuilles hebben we een modern aanbod van Yves Renard, een Belgisch merk van hoge kwaliteit.

Secrid

Industrieel ontwerp en mode komen samen in onze pocket-sized essentials. Gemaakt in Nederland met de grootste zorg voor kwaliteit, mens en het milieu. Een betere wereld begint in je broekzak.
Pocket-size

Pierre Vaux

Slim ontworpen om u te beschermen tegen alle elementen, ze bieden uv-bescherming en zijn in tegenstelling tot veel andere paraplu’s ook waterdicht. Pierre Vaux hoogwaardige paraplus bieden u een luxe paraplu-ervaring. Met een slim gebruik van textuur en geborduurde details hebben deze paraplu’s unieke handvatten en kwaliteitsfittingen.
Waterdicht

Andersen

Dit familiebedrijf in het noorden van Duitsland produceert een breed scala aan producten, met als constante factor dat de producten van topkwaliteit zijn en met een oog voor innovatie. Zo proberen zij u als klant altijd te voorzien van het nieuwste en het beste op het gebied van boodschappentrolleys.
Trolleys

Ambiorix

Met Ambiorix richten wij ons tot de heren, met een ruim assortiment riemen, sokken, sjaals en pantoffels. Kenmerkend zijn de kwaliteit in materiaal en afwerking, het ambachtelijke productieproces en de tijdloze omgeving. Ze hebben hun werkplaats in Tongeren
Kwaliteit

Laurige

Sinds 1950 ontwerpt en produceert Laurige lederwaren met hun eigentijdse Franse stijl. Ze staan bekend om hun zuivere lijnen en kleurrijke ledersoorten, Laurige exporteert naar de hele wereld en staat bekend als ‘Entreprise du Patrimoine Vivant’ oftewel een bedrijf dat tot het Frans levend erfgoed behoort.
Authentiek Frans

Atelier Rebul

Atelier Rebul, ontstaan in 1895, kiest voor natuurlijke producten die niet op dieren worden getest, vrij zijn van minerale oliën, parabenen en synthetische geuren.
Klassevolle geuren

Savonneries Bruxelloises

Met hun zeepjes al meer dan 90 jaar hofleverancier van intense geuren voor iedereen
Zeep uit eigen land

Bo'vie

Bo’vie is een Belgisch modelabel, ze ontwerpen sjaals in kwalitatieve en duurzame materialen die daarna met de hand geverfd worden
Belgische sjaals

MTM

MTM, of de Manufacture Textile Méridionale, is een Zuid-Franse producent van regenhoedjes met een uitstekende pasvorm. Voor ieder seizoen, sinds 1945
Zuid-Franse kwaliteit

Neem gerust contact op

Voor de finishing touch is een passend accessoire de ultieme bekroning. We creëren een perfecte samenhorigheid tussen uzelf, uw handtas en uw accessoire. Loop vanaf nu als een koning(in) over straat. Kom het aanbod zelf ontdekken in de winkel. Andere vragen? Bel of mail ons.