Ook voor professionele klanten

Kleine en grote bedrijven, maar ook KMO’s of andere organisaties kunnen bij ons terecht voor hun specifieke noden. CD Daniels zorgt voor de deskundigheid waarmee we samen met u als onder- of werknemer de beste oplossingen kunnen bekomen.

Voor iedere gelegenheid

Zij het voor relatiegeschenken, een cadeau voor uw werknemer(s), of om uw vertegenwoordigers van een professionele uitstraling te voorzien kunnen we een compleet gamma aan producten aanbieden waarbij we garant staan voor kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Ons aanbod varieert van cadeaubonnen, luxueuze schrijfwaren, sleutelhangers of documentmappen tot kleine en grote lederwaren, zoals handtassen, portemonnees en portefeuilles. Daarnaast hebben we ook onze uitgebreide businesslijn, met aktetassen, rugzakken, trolley’s en herentassen. Ook onze Secrid-wallets en reiskoffers mogen niet vergeten worden!

Personalisering naar wens

Bij een deel van onze producten is personalisering naar uw organisatie perfect mogelijk, zoals bedrukking van onze professionele luxueuze pennen van Graf von Faber-Castell en Visconti. Vraag er naar en wij onderzoeken met plezier of dit mogelijk is.

Oplossing op maat

Indien u ons contacteert zorgen wij voor een oplossing op maat die het best bij u past. Handgemaakt en met zorg, net als onze eigen leveranciers. Met een offerte naar uw wensen en menselijk maar professioneel contact schotelen we u alle mogelijkheden voor die we kunnen bieden.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Kom langs en kom zelf het aanbod bekijken, zodat we samen de beste oplossing voor uw onderneming kunnen vinden, of contacteer ons met uw vraag op het onderstaande formulier, dan zoeken wij het voor u uit!